Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”
Потрошиха джипката на д-р Елисавета Коларова: Друг враг освен кмета Борислав Костадинов и бригадата му нямам, страх ме е да спя, страх ме е да живея!
Джипът на известната стоматоложка от Дупница д-р Елисавета Коларова осъмна потрошен. Огромен камък от 10 кила е стоварен върху предното панорамно стъкло, автомобилът не е застрахован. Това се случва дни след като кметът на Самораново Борислав Костадинов нападна стоматоложката, придружен от трима здравеняци в момент, в който тя беше запретнала ръкави да отстранява бурени и да лепи нови плочки по тротоара на улицата пред дома си.

22-годишен стопаджия загина в тежка катастрофа край Сандански, шофьорът с опасност за живота в болница
Мъж загина, а друг бере душа в болница след тежка катастрофа край Сандански. Инцидентът стана около обед вчера на изхода на града в посока ГКПП-Кулата и затвори пътя с часове, а трафикът от автомобили бе регулиран от пътни полицаи. Загиналият мъж е случаен стопаджия, който се качил в лек автомобил марка „Ситроен”, управляван от Юлиян Ч. от санданското село Катунци.

Инфаркт покоси на 45 години съпруга на окръжния съдия Надя Георгиева – Асен Савов
Съпругът на уважавания окръжен съдия Надя Георгиева – 45- годишният Асен Савов от Дупница, почина от сърдечна недостатъчност вчера в 14,05 часа. Той падна в коридора пред машинната зала, където работи в ТЕЦ „Бобов дол”. Получил сърдечен удар и се строполил.

Росен Баев оглави горското стопанство в Петрич, досегашният директор Петър Андонов излиза в пенсия
Инж. Росен Баев поема управлението на ТП „Държавно горско стопанство Петрич” към Югозападното държавно предприятие. Промяната е във връзка с навършване на пенсионна възраст на досегашния титуляр инж. Петър Андонов и заявено желание за прекратяване на договора му за управление.
E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене