Полицаи искат да се местят щом връщат костюма в Банско!

Иван Попов- Костюма вече си е в Банско. Както Топ Преса ви информира първа преди дни, скандално известното ченге се връща, като шеф на полицията в Банско. Личната полицейска бухалка на екс кмета Икономов, създаде напрежение в управлението на МВР в курортния град. Полицаи готови да подадат заявление, защото не искат да изпълняват поръчките на Костюма. Очакват се репресии от новия началник. Канил се да отмъщава на всички, които подаваха сигнали срещу престъпленията му заради, които той беше отстранен.

Ченгето с белия Мерцедес вече празнува… но ръководството на МВР все още има шанс да се поправи. Помнете ни думата- този ще разочарова и Вас, както разочарова и ГЕРБ. Ясно е че Костюма няма да е дълго в системата, но защо трябва да страда тя, заради това че намерил “дебели връзки”?

Иван Попов  сменя досегашния шеф Кирил Стоянов, който му остави управление първенец, на първо място по резултати в полицейската дирекция. Стоянов бе сменен изненадващо вчера, а новината за детронирането му разплака състава на управлението, което работеше добре и спокойно  под неговото ръководство .

Разнопосочни за отзивите за Попов, който не е долюбван от голяма част от състава и банскалии и новината за връщането му разгневи част от тях, форумът ни завря от коментари, в които читателите ни даваха информация, която би могла да е интересна за тези, които го връщат отново на поста началник.

Попов бе освободен от предишния МВР министър Хр. Терзийски, по времето на директора Дойчин Дойчинов и вероятно в момента попада в категорията репресиран по времето на ГЕРБ, и реалибилитиран от новата власт,  нищо че работеше изключително добре с бившия кмет на града Георги Икономов и депутата Александър Мацурев, с когото казват, освен приятели, са и съученици.

Името му се свърза преди време с издирван криминалнопроявен, който се укривал, а в същото време е работил в Банско, под носа на началника на полицията. Отдавна в града се говореше, че Попов, които след напускането на шефския пост в Банско започна работа в столичната полицейска дирекция, не е преставал да се бори за връщането си в Банско и  амбицията му да седне отново в шефския стол ,  бе удовлетворена с любезното съдействие на  новото МВР ръководство в столицата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене