Сашка Васева: Не съм упълномощавала никого да събира пари

Съпругът на Сашка Васева Христо Бакърджиев се включи чрез видеовръзка в предаването „Тази събота и неделя“, за да сподели подробности за здравословното състояние на обичната певица. Той каза, че в момента двамата са в Германия. „Пожелавам си здраве. Имам насрочена операция скоро. Имам нужда само от любовта на публиката. Нямам дарителска сметка“, каза Сашка Васева.

„Прогнозите на лекарите са благоприятни. Зрението ще се възстанови“, допълни певицата. Сашка Васева заяви, че досега не е ползвала дарителски сметки и ако някой събира пари от нейно име, то това е измама.

„Състоянието е критично, болестта напредва, трябва спешно да се предприемат действия – единствено операцията може да доведе до добър край и да спаси човека“, каза Бакърджиев.

„Около 90 000 евро ще бъде началната сума, необходима за операция. Диагнозата е тумор в мозъка“, допълни той.

„Много приятели предложиха помощ. Ние със собствени сили опитваме да успеем. Ще обявим, ако има нужда някой да помогне на Сашка“, каза съпругът й.

„Тя винаги се държи духом, никога не се предава. Със сигурност ще се бори, за да пребори този критичен момент в живота“, допълни Бакърджиев.“

Миналата седмица певецът  Васко Лазаров обяви в интервю пред медия че Сашка Васева няма пари, като отправи  апел да се събират пари, за да може, да и се направи животоспасяваща операция, оказа се обаче, че Васева опровергава този апел, като не желае да се събират пари  и не е упълномощавала никой да търси помощ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене