Хороскоп за 18 октомври

ОВЕН
Понеделник е дeн за трансформации около вас. “Нов ден – нов късмет” е в сила за представителите на Овен, като повечето от вас ще се радват, че трудът им не пропада и са необходими на околните. Финансовата дейност не носи успех, но ще има забележителна професионалната изява за дамите.

ТЕЛЕЦ
Понеделник е качествен ден и зависи изцяло от вас. Изглеждате преуморени, или по-скоро сте в състояние на вакуум, но каквито и причини да имате за недобро самочувствие, е хубаво да се активизирате. За Телците бизнесмени новата седмица започва успешно. Ползотворен ден в съдружие, неочаквани материални придобивки.

БЛИЗНАЦИ
Хубав ден за любов. Понеделник е късметлийски, но не влизайте в спор с влиятелно лице или партньора, възможно е да се разстроят отношенията. Поддайте се на импулса за хармония и любов и ще се почувствате по-ведро. За справяне с финансов въпрос може да се наложи пътуване или нечие ходатайство.

РАК
Раците в понеделник ще пътуват. Благоприятен аспект, касаещ бюджета ви, определя промяна и това означава разрешаване на финансов проблем или намиране неочакван изход от затруднение. Ще ви е приятно на работното място, тъй като професионалният климат е подобрен, а отношенията – приятелски

ЛЪВ
Поведението и настроението у Лъвовете днес се базират на приятелството и любовта. Обстоятелствата около личността ви се променят и повечето от Лъв ще се радват на шанса си днес. За професионалното ви развитие при повечето от вас се откроява новост в начинанията и стремеж към усъвършенстване. Не си позволявайте емоции.

ДЕВА
Хубаво начало за новата работна седмица и мнозина от вас са обладани от мисълта за качествена промяна в живота си. Някои се ориентират към женитба, други ще потърсят разнообразие в пътуване или започване на нещо ново. В професионален аспект се предвижда приятен ден и силно емоционален. Сигурни са печалбите и благополучието.

ВЕЗНИ
Везните са в приповдигнато настроение и повод за това е празник или честване. Понеделник е изключително плодоносен ден за тези, чиято професия е изкуството, писателството и журналистиката. Валидни са израстване в кариерата или заминаване с цел придобиване на известност. Някои Везни ще получат дългоочаквана служба.

СКОРПИОН
Много благоприятен ден за дамите и повечето Скорпиони ще се радват на успех в понеделник. Много ползотворни биха били действията ви, ако работите съвместно с някого. Финансовата перспектива е добра, но служебно може да се сблъскате с неприятности. Бъдете точни и изпълнителни спрямо задълженията си, всяко ваше действие се наблюдава и преценява.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците имат любовни притеснения, но понеделник носи нов оптимизъм. Сътрудничеството е много важно за дейността ви днес и почти всяко начинание изисква съюзнически действия. Доста неприятен може да ви бъде работният ден, но едва ли имате основание с прибързани характеристики за цялата работна седмица като такава.

КОЗИРОГ
Понеделник се характеризира с проблеми в брака за Козирог. Куцат взаимоотношенията ви с половинката. Доста разклатено е психическото ви състояние от огорчения и безполезни усилия да се справите. Отрицателните емоции в дома ще подтикнат мнозина към реализация на работното място и осъществяване на нормални хармонични взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ
Доста емоционално започвате седмицата и в повечето случаи става въпрос за любов. Мнозина Водолеи са окрилени от щастливите обстоятелства около тях, но не се издавайте. Много силен ден за финансите ви и вероятно ще разрешите проблем. Няма да сте добре в домашна обстановка, тъй че вземете нещата в свои ръце да разрешите недоразуменията.

РИБИ
Щастливи са Рибите в понеделник, а някои планират заминаване. Миролюбива и хармонична е домашната обстановка и повечето от вас ще се радват на спокойствие и домашен уют. Много добре изглежда служебният ви ден и тук започват благоприятни трансформации за вас. Освободете се от мнителност и напрежение. Своевременните действия и вярното поведение са единствените предпоставки за надеждна защита. За финансите също сте притеснени поради неясните перспективи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене