ПОТРЕСАВАЩА НАГЛОСТ! Заместник – председателят на общински съвет Банско Костадин Дурчов паркирал в забранен участък

Атомобила на заместник-председателят на общински съвет Банско Костадин Дурчов бе заснет  паркиран в забранен участък със зона на действие на пътен знак В 27Четири часовият престой доведе до пълно объркване и нарушаване на движението на една от най-натоварените улици в градчето. Личният пример, който Дурчов дава на съгражданите си са пет неправилно паркирани автомобила в същата зона на действие на пътен знак В 27.

 

Маститият бизнесмен Дурчов бе и от главните организатори на преврата в отлично работещият общински съвет, под чието ръководство бяха изпълнени редица важни и мащабни проекти в Банско и Добринище през 2020/2021.

Интересното в случая е, че на петнадесет  метра от автомобила на Дурчов има синя зона, която ползват гражданите  на град Банско и струва левче за час престой. Но както казват всички: “На бедният му липсва много, на алчният ВСИЧКО!”

Поведението на Дурчов е цинично, а чувството му за безнаказаност го прави недосегаем.
Питаме: ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ ЛИ СА ПРОМЯНАТА В МЕСТНАТА ВЛАСТ?

Считаме, че подобно поведение от страна на  заместник – председателят на общински съвет Банско Костадин Дурчов е недопустимо! Примерът, който дава на останалите водачи и жители на общината е вреден като по този начин опетнява  авторитета на Общински съвет като институция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене