Хороскоп за 16 септември

зодии

ОВЕН
Условията за вас се променят в положителна посока. До голяма степен промените зависят от самите вас, но според влиянието на звездите, което ви дава засилен творчески импулс и активност, истинската реализация е пред вас. Вторник ще разочарова тези, които искат да реализират печалби. Внимавайте в обществените контакти.

ТЕЛЕЦ
Много напористи сте, но ви липсва правилният усет. По тази причина всички Телци днес да не извършват спекулации или друг вид финансова дейност с цел печалба. Оставете парите настрана – ще загубите. Бъдете по-внимателни на работното си място и изпълнявайте стриктно задълженията си. Пазете се от интриги в службата.

БЛИЗНАЦИ
Днес Близнаците са затворени и с чувство за вътрешно разрушение. Винаги е било така при вас – когато има положителна емоционална превъзбуденост, следва компенсация с душевна неуютност. Очаква ви много работа, като не са изключени и лични ядове. Овладявайте темперамента си и не влизайте в конфликтни ситуации.

РАК
Доброто самочувствие невинаги означава добро състояние. Денят се очертава с доста задачи и извънредни ангажименти. За мнозина от вас денят се свързва с професионални промени. В това отношение разчитайте единствено на собствената си активност и работете за това те да бъдат позитивни.

ЛЪВ
Изразителна е вашата активност и днес тя е по-скоро творческа. Денят има положителни страни – професията, финансите, контактите, обществените връзки. Всички Лъвове могат да се възползват от тези възможности, стига да го желаят. Избягвайте сблъсъци с приятели, тъй като ще бъдете поставени в безкомпромисна ситуация.

ДЕВА
Изключително успешен ден е вторник. Добри могат да бъдат вашите контакти. На тях успешно демонстрирайте професионалните си възможности. Мнозина от вас ще имат професионални трудности днес, породени от вашето нежелание за активност. Трябва да внимавате по дела, които касаят дома и контактите с брачния партньор.

ВЕЗНИ
Везни, бъдете внимателни днес. Не желаете да се вслушвате в съвети, но не бива да приемате драстично нещата. При повечето от вас сега бушуват любовни драми и те са достатъчни, за да съсипят настроението ви. Вашата душевност може да бъде ободрена единствено чрез професионалните ви качества и възможности.

СКОРПИОН
Днес Скорпионите са твърде работливи. Денят е изпълнен със задачи и много ангажименти за по-голямата част от вас. Не се притеснявайте за големите натоварвания, ще получите помощ. Успехът ви е гарантиран, но трябва да проявите и много дипломатичност. Вторник ще ви “сюрпризира” с ядове от домашно естество.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците трябва непременно да завършат работите, с които ще се захванат. Ще ви върви в делово отношение и в личния живот. В работата си ще постигнете желания напредък. Много от деловите ви задачи ще изискват бързина и категоричност при вземане на решения. Лично вие се погрижете за положителния израз на деня.

КОЗИРОГ
Добър ден за професионална изява, контакти или обществена реализация. Някои от вас ще бъдат вътрешно възпрепятствани за продуктивност на работното си място, но вашите ръководители познават отлично качествата ви. Въпреки тази изразност вторник идва с предложения за нови реализации при Козирозите. 

ВОДОЛЕЙ
Агресивни са много от Водолей, но няма да успеете да задържите активния си ритъм до края на деня. Вторник е много объркан и ще ви създаде доста проблеми. Трябва да насочите усилията си изцяло в служебната дейност. Точно това е начинът за реализацията ви във вторник. Поддържайте по-широки обществени контакти. 

РИБИ
Успехи от материален и професионален характер за Рибите. Сега насочете усилията си именно в тази сфера, за да отчетете деня като положителен. Вероятно голяма част от вас ще се чувстват потиснати, но надали ще могат да се усамо-тят. Обстоятелствата днес изискват активни действия, бързи решения, комуникативност.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене