Ексклузивно! Атанас Камбитов: Напуснах политиката! На тези избори ще се явя като избирател!

„Напуснах политиката. Върнах се в бизнеса и сега възнамерявам да се развивам там. Не участвам в никакви политически процеси. На тези избори ще се явя като… избирател“ Това отговори на репортер на информационна агенция www.toppresa.com, бившият градоначалник на град Благоевград – д-р Атанас Камбитов. Медията ни се свърза с него с молба да направим едно интервю, но получихме отказ с този аргумент, което от своя страна си е новина.

Направи впечатление, че по време на номинациите екс градоначалникът и депутат от ГЕРБ, преминал след това в редиците на партия „Републиканци за България“ не беше номиниран за кандидат народен представител. Офисът на партията на г-н Цветан Цветанов в Благоевград, стопанисван от Камбитов, също е затворен, така както за д-р Камбитов е затворена страницата за политиката.

„Господин Камбитов избра бизнеса. Да, така е. Няма напрежение в отношенията ни. Просто идва един ден в който, човек прави своят избор.“ Бяха обрани от партия „Републиканци за България“ в становището си по темата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене