Нова индустриална зона в Копривлен!

Бум на проектиране за нови инвестиции в хаджидимовското село Копривлен. Само за два месеца в общинска администрация са внесени заявления за крупни вложения в района на селото. Търговци на строителни материали са внесли предложение до ОБС – Хаджидимово за промяна предназначение на имот в съседство с фабриката за пелети, която се намира на главният път за Гърция.
Идеята на предприемачите е да строят голям склад за строителни материали. Друг пък пачкосан играч е започнал сондаж за вода, на терен срещу фабриката „Нидекс“, пак в съседство с главният път за Гърция за комплекс включващ голяма и модерна автомивка, кафе аперитив и др.
Изобщо хаджидимовските села са обект на интерес от страна на крупни инвеститори, в Ново Ляски се строи крупна голяма фабрика, в Копривлен нещата също се раздвижват. В Садово се строи голям ТИР комплекс паркинг и заведения, направи се и голям за района Търговски център. Това според специалистите се дължи на благоприятните условия, които община Хаджидимово дава на инвеститорите, липсата на каквато и да я бюрокрация и адекватно отношение към всеки, който иска да влага пари в общината.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене