Скандал с КОД ЧЕРВЕНО в Благоевград! Румен Томов обиден на всички? Нарича Милев, Паскалев и компания – предатели!?

Правилото, че когато не е на власт един уж „екип“ се разпада, започват интриги скандали и най – вече викове един към друг – „Ти си виновен“ се спази с цялата си сила в случая с така нареченото „управление“ на екс кмета на Благоевград – Румен Томов. Само няколко месеца след като Илко Стоянов ги отнесе на изборите, целият екс кметски екип е във вътрешна студена война. Дамският гамбит с кръстник Маруся Томова е ясен – женската злоба и завист,  се проявиха още докато бяха на власт. При мъжката част, макар че за Томов това е силно определение, издържа все пак известно време след загубата.

От отлично осведомени източници из червените среди на  югозападната столица, разбрахме, че кметът – провал Румен Томов бил страшно разсърден и обиден на лидера на БСП в града – Любен Милев. Двамата се упрекват един към друг за загубата на изборите. От своя страна пък Милев не на едно място, споделял че от Томов нищо не ставало освен „предател“, щото не си мръднал пръста да работи за него на парламентарния вот. Пиперливи езици от доста време насам, тиражират приказките че Томов, тайно се надявал да бъде издигнат за депутат от червената структура на Благоевград. Аргументирал апетитите си с фактът, че на местните вот мажоритарно генерирал над 4000 гласа.

Лидерът на БСП-Благоевград Любен Милев от утре става четвъртия зам.кмет в общината

Това бил достатъчен знак, че имал най – големи шансове да стане народен представител от града. Това пък му било набивано като чивия от неговия политически господар Костадин Паскалев, който му обещавал да намери начин да го включи в листата. Уви и при този схема Томов останал прецакан. Последвала тежка обида и разочарование към всички, явно осъзнал че се е превърнал в поредният политически труп на големият град.

Костадин Паскалев: Конфликти в БСП винаги е имало, но вече придобиват  извратена форма - От деня - БНР Новини

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене