Никакви доброволци за Слави на тези избори в Пиринско!

Десетки млади и красиви момчета и момичета, млади и неопетнени съпричастни с каузата и идеите на ИТН се раздаваха напълно безплатно и безвъзмездно на предишните избори за парламент – сега същите тези са си намерили други важни задачи.

Драстичен спад на доброволците, които искаха да работят безвъзмездно за партията на Слави Трифонов, съобщават ни от там. В Гоце Делчев например, имало хора, които цяла седмица преди вота, за своя сметка, по своя инициатива обикаляли и раздавали агитационни материали, провеждали срещи с познати и непознати напъвали Слави да бъде новият месия за спасението на държавата. На тези избори обаче, не се очертава този плам, тази емоция… Разочарование или новите играчи в политиката са причините, доброволците да изоставят Слави.

Както е известно Дългия политик, не обича да плаща за масрафа си, агитира хората да работят за каузите му доброволно. Това се видя още от референдума, който той и сценаристите му организираха. Дали той работи „на полза роду“? –  обаче е друг въпрос, на който никой не може да даде отговор.

Според повечето анализатори обаче, причината за отлива на хора със сърца да работят за промяната и по добра България е новият проект на Кирил Петков – Продължаваме Промяната. Сега младите са насочили енергията си изцяло натам. Слави изостава. Разбираемо е това според нас, защото надеждите бяха в него да промени нещо, но той реши май да го продаде… това нещо.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене