Повод за гордост! Учители и ученици от СУ- Сатовча, удостоени с национален знак за качество по проект “ Дигитална обиколка на седемте чудеса на света“ ETWINNING

Вчера, Nss ETwinning Bulgaria, удостои учителите Маруся Лозанова и Райка Славчеваот СУ Сатовча , както и екипа от ученици с  Национален знак за качество, за отличната им работа по проект „Дигитална обиколка на седемте чудеса на света“.В проекта участваха 23 партньори от 6 страни –Турция, България, Румъния, Швеция, Северна Македония и Португалия и бе  реализиран в периода от месец януари до месец май 2021г.

Ето и експертната оценка:

„Интересна и иновативна проектна идея за запознаване на учениците с културно – историческото наследство, реализирана по блестящ начин. Работено е в международни екипи за насърчаване на многоезичието. TwinSpace е великолепно структуриран и дава точна представа за качествената работа по проекта. Съществуват силни междупредметни връзки. Налице са комуникация, интерактивност и сътрудничество с изработване на общи продукти – филм и електронна книга. Разпространението на резултатите и въздействието на проекта върху отделните целеви групи е описано много добре“.

„С този проект дадохме  нов прочит, ново разбиране, нова светлина и нови знания за  Седемте чудеса на света. Обменихме иновативни методи, подходи и дигитални техники за изграждане на основни комуникативни умения „споделиха учителите Маруся Лозанова и Райка Славчева.

Благодарим на: Nss ETwinning Bulgaria,  г-жа Невин Садък от Турция -главен координатор на проекта, нашите партньори, г-н Джеват Дунчев – Директор на училището и нашите прекрасни ученици от десети и единадесети клас.

Наградите  бяха връчени от Директора на училището ,Джеват Дунчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене