Хороскоп за 13 октомври! Кошмарен ден за две зодии

ОВЕН

Сряда е преимуществена за парични печалби и мнозина от Овен ще имат придобивки. Ако те са свързани с вашия бизнес, добре е да се вслушате в съветите на партньорите си. За част от вас е характерно противопоставянето, но е почти невъзможно да се постигне съгласие.

ТЕЛЕЦ

През днешния ден Телците са във форма и ще действате без излишна загуба на време и сили. Това е добре, за да осъществите предварително уредени срещи по повод професионални ангажименти. Няма да сгрешите, ако поемете съответния ангажимент, дори при намалено заплащане.

БЛИЗНАЦИ

Рядко може да се каже, че Близнаците са спокойни, днес обаче е точно така. Ще действате на принципа на справедливостта, но някои от околните няма да ви разберат. Това ще ви разстрои и направи мрачни и противоречиви. Възможни са скандали и сблъсъци както между любовните партньори, така и в семейството.

РАК

Доброто ви настроение ще помръкне от противоречия, които ще възникнат в службата. Особено твърди към провокациите трябва да бъдат бизнесмените. Възможен е неразрешим спор между вас и съдружниците ви, който би довел до раздяла. Едната страна трябва да отстъпи, не чакайте крайния момент. Успех в ха-зарта.

ЛЪВ

Трудно преодолими са днес вътрешните ви противоречия и ви правят неспособни да прецените трезво ситуацията. Хубаво е да се съобразите с това и да коригирате своевременно поведението си. Предупреждението важи най-вече за бизнесмените.

ДЕВА

За да постигнете стремежите си, сега ви се налага да действате постепенно и внимателно, което надхвърля рамките на един ден. Не забравяйте, че вашите позиции са твърди, независимо от временните неудобства. Всеки, включително и неприятелите ви, отчита голямата ви трудоспособност, което е предимство за вас.

ВЕЗНИ

В сряда не сте настроени за работа, което ще ви навлече конфликти  в службата. Би било хубаво да се вслушате в интуицията си, което ще ви възпре от агресивно поведение. В срещите си трябва да сте гъвкави и дипломатични. Някои ще се възползват от любезността на влиятелни хора, които ще им помогнат в делата.

СКОРПИОН

Трудна е сряда за Скорпионите, защото не се чувстват достатъчно физически и психически стабилни. Умереният подход е необходим и при важни срещи от делово естество, и при интимни контакти. Приятел от друг град или от чужбина ще донесе добри вести за някои от вас. Не влизайте в излишни спорове.

СТРЕЛЕЦ

Днес е възможно да направите огромна грешка, ако действате рязко в защита на собственото си достойнство. В интерес на истината, околните не се интересуват толкова от него. Избягвайте служебни разправии във връзка с пари. И най-вече не пренасяйте лошото си настроение в дома, скандалът ще бъде разрушителен. Ще ви накажат с мълчание.

КОЗИРОГ

Мнозина от Козирог днес са мрачни без видима причина, недоверието ви е породено от неотдавнашен опит да ви измамят. Преодолейте го, ако се поддадете, ще последва поредица от неприятности в деловите и интимните взаимоотношения. Постарайте се да намерите алтернатива за разбирателство или се откажете от каквито и да било действия, свързани с бъдещи ви делови изяви.

ВОДОЛЕЙ

Сряда ще ви донесе успех в професионалната област, макар денят да е доста мъчителен, което се дължи на семейни проблеми и финансова несигурност. При някои среща със стар приятел може да доведе до интересно хрумване или делово предложение. Това е важният момент, който не бива да пренебрегвате. Всяка помощ ще ви е от полза, за да имате наистина един успешен ден.

РИБИ

Денят не е лош за успешно реализиране на задачите, но не бива да се поддавате на настроенията. Важно е да осъществите предварително уговорена среща, в разговорите ще постигнете онова, което желаете. Ако я отложите, намеренията ви повече няма да се осъществят. Ще откриете възможности за реализация, необходимо е само да сте последователни в действията си.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене