Д-р Петър Календерски: ББЦ е популистка, партията на изцепките, няма как Бареков да осигури 1 200 000 работни места

0a7c1fd43230b51223db28865780f831 (1)„България без цензура“ е популистка, партията на изцепките, няма как Бареков да осигури 1 200 000 работни места, защо заблуждават хората? Мария Календерска е дъщеря на мой първи братовчед. Тя е добро момиче участва в листата на ББЦ, но резултатите ще ги видим на 5 октомври. Това каза за Pirinsko.com д-р Петър Календерски, водач на листата Коалиция „Десните“ в 1-МИР Благоевград.

Д-р Календерски е създател на Районната здравноосигурителна каса в Благоевград и неин първи директор. Учредител е на Асоциацията на частните лечебни заведения и е неин главен секретар. Собственик и управител е на МДЦ „Рубидент-Медика“. Участва в създаването на дружество за доброволно здравно осигуряване „ДОМ-Здраве“и е бил негов прокурист, а след това и председател на съвета на директорите.

Коалиция „Десните“ откриха днес предизборната кампания в 1-МИР Благоевград под мотото „Застани до нас“.

Пред над 30 симпатизанти „Десните“ дадоха старт на предизборната кампания в Пиринско и представиха листата с кандидат депутатите за 43-то Народно събрание.

Водач на листата на Коалиция „Десните“ в Област Благоевград е д-р Петър Календерски, следван от Елена Димитрова, Даника Томова, ЮЗУ преподавателят Елена Ставрова и д-р Владимир Ушатев.

Коалицията „Десните“ ще се яви под номер 17 в интегралната бюлетина на предстоящите парламентарни избори на 5-ти октомври.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене