Владимир Димитров с поредно отличие – шампион и абсолютен шампион на Balkan Grand Prix 2021

Владимир Димитров, родом от село Полето, община Симитли, отново ни даде повод да се гордеем с него, след като днес стана шампион и абсолютен шампион в категория до 80 кг. на Balkan Grand Prix 2021! Влади беше безупречен в своето представяне, като успя да се класира на почетното първо място, след месеци усилени тренировки и лишения и надвивайки сериозна конкуренция от страната и не само. „Много съм щастлив от резултата, който успях да постигна на Balkan Grand Prix 2021. Всичко това нямаше да бъде възможно без помощта на моето семейство, на треньора ми Благой Ангелов и на Стефан Апостолов. Искам да изкажа специалните си благодарности към всички тях за подкрепата, която ми указаха! Тази победа е не само моя, но и на всички тях“, каза Владимир Димитров в първите минути след края на спортната надпревара. Ръководството на Община Симитли поздравява Владимир Димитров за победата и му пожелава още много спортни успехи, с които да прославя родния край в страната и по света!

BALKAN GRAND PRIX е турнир по бодибилдинг, включен в календара на NPC Worldwide. Спортно шоу с международно участие и заявка, за това да се наложи, като ежегоден и развиващ се турнир.

Победителите в отделните категории на BALKAN GRAND PRIX, придобиват правото да участват на професионални квалификации на големи международни турнири.

BALKAN GRAND PRIX е начало на нов етап в развитието на бодибилдинга и фитнеса не само в България, но и на Балканския полуостров. Комерсиално шоу проведено по правилата и стандартите на NPC Worldwide, което има за цел да покаже красотата и хармонията на човешкото тяло, стремежът към съвършенните пропорции и единството на волята и духа за постигането на желания резултат.

Турнирът се проведе под егидата и по правилата на NPC Worldwide и официално е включен в календара на федерацията. Календар с турнири провеждащи се на пет континента с участието на хиляди атлети. Победа в такъв турнир е крачка към професионалният бодибилдинг и мечта за всеки атлет.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене