Обединено училище „Св.Паисий Хилендарски“-с. Корница , в челните позиции на класацията за най- добри училища и класове в страната

„Изключително сме горди с постиженията на нашите ученици, които успяха да се класират на второ място в България чрез постиженията си в интерактивната образователна среда IZZI!“

Това съобщиха от ръководството на Обединено училище „Св. Паисий Хилендарски в гоцеделчевското село Корница.

Още в самото началото на новата учебна година  учениците се включиха с голям ентусиазъм в електронната платформа и чрез изпълнението на интерактивните игри и занимания, разработени към всеки урок по всички учебни предмети, те успяха да задминат някои от най- авторитетните частни и държавни училища от страната.

Освен в челните  позиции на  класацията за най- добри училища, учениците от училището в Корница достигнаха второ място и в класацията за най- добри класове от цялата страна с успеха на шестокласници , които успяха да превземат второто място с много активното участие на Иса Али, Сюлейме Бялк, Ибрахим Аджорал, Мехмед Кеседжи, Дженнет Бабечка, Мехмед Лапанд, Гергана Петкова и др.

С отлични резултати са и учениците от пети клас, които също се очаква да се наредят сред най- добрите класове в България през следващите дни.

С богата колекция от учебно съдържание по различните предмети, видеоматериали на световно известни брандове, игри, симулации, 3D визуализации и аудио прочити на интерактивната образователна среда IZZI, тя набира все по- голяма популярност в страната. Благодарение на нея цифровото съдържание допълва печатните учебници, одобрени от МОН  и осигурява по- интересно и по- достъпно провеждане на учебни часове ,а учителят има възможност всеки час да проследява  напредъка на учениците си. Специално внимание в школото се обръща и към децата с обучителни затруднения, които с лекота изпълняват поставените им задачи.Може би учителите в Корница с иновативните си нови подходи са открили разковничето за успехите на своите ученици.

„Гордеем се с постиженията на нашите ученици, които прославиха името на училището ни и село Корница  в елитната образователна класация и им пожелаваме  още повече успехи и покорени върхове“ съобщиха учители.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене