Мъж подари колата си на самотна майка с две деца от Петрич

Мъж подари колата си на самотна майка с две деца от Петрич. Дотам се стигна, след като Георги публикува пост в социалната мрежа, че подарява автомобила си. След многото съобщения, които получи, мъжът решева да даде колата си на Хриси, която сама отглежда децата си.

Всички трябва да се замислим какво може да направим за ближните или за тези които са около нас, за да може да имаме едно по-добро утре. Като споделих този пост във Фейсбук, нямах представа, че може би ще се получи такъв бум и масово споделяне. Явно не очаквах тази реакция от хората, но реално автомобилът си беше напълно изправен. Все пак отговорих на 3000 човека, може би, нямам спомен, трите дена общо не съм работил, не съм излизал, само и само да мога да отговоря на всички. На които не съм отговорил, се извинявам, просто нямаше как и нямах възможност да отговоря на всички.

 

Търсих някой крайнонуждаещ се, който да може да поддържа автомобила, все пак той не е чисто нов, той си има своите забележки. Колата може сега да е изправна, но след два-три месеца може да не е изправна и ще трябва да й се направи ремонт. Така че аз търсих крайнонуждаещи се хора, които ще имат нужда от автомобил, който ще им свърши работа. Това беше цялата идея, да намеря някоя семейство, самотен татко ли самотна майка с деца, които да може да возят децата си или той, или тя, или те да си водят децата на училище и да се връщат от работа с колата, допълни Георги.

Доста хора ме трогнаха, но най-много ме трогна майка, която беше от Петрич. Трогна ме с това, че наистина тази кола ще й върши ежедневно работа и освен това ще помогне в развитието на нейната професия, която е фотограф. Така ще може да обходи доста повече райони и да снима много повече неща, което ще означава че ще изкарва повече пари, за да може да си храни децата, каза още Георги.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене