Хороскоп за 5 октомври

ОВЕН

Днес Овните са си поставили планове, които на всяка цена трябва да изпълнят. Вторник е подходящ ден за сериозна активна работа. Денят може неприятно да ви сюрпризира, ако не се съобразите с някои пречки и обстоятелства.

ТЕЛЕЦ

Темата за деня при Телците са парите. Може би имате някакви финансови затруднения, но те не са фатални и не бива болезнено да ги изживявате. Вторник не е подходящ за положителни корекции в това отношение. Днес ще получите приятен подарък от жена, която ви протежира в службата.

БЛИЗНАЦИ

За вас денят предлага неприятности от жени. Вероятно доста засегнати и обидени ще се почувствате, но ако се абстрахирате, ще разберете, че съвсем не сте в неизгодна позиция и денят е прекрасен. Не се впускайте в излишни харчове. Опитайте да се ограничите.

РАК

Раците ще се зарадват от неочаквани приходи в дома. Въпреки че принципно не сте авантюристи и държите на сигурността, вторник предлага и хазартен шанс. Много от вас ще получат известие в дома си за осъществяване на надеждите, касаещи служебната ви реализация.

ЛЪВ

Малко неприятен вторник за Лъвовете. Обстановката около вас е доста напрегната и изнервяща. Бъдете много внимателни на обществени места и в службата си. Някои от вас ще получат известие за пътуване или командировка. Успешно ще е пътуването, ако е с цел финанси. Не обръщайте внимание на препятствията по пътя ви при разрешаването на служебни въпроси.

ДЕВА

За Девите вторник се очертава труден и с препятствия. Основната характеристика за деня на настроението ви се определя от неяснотите и нестабилността в любовните ви отношения. Намирате се като във вакуум и това дава отпечатък в отношенията ви с околните. Въоръжете се с търпение.

ВЕЗНИ

Ден за пътуване е вторник и е най-характерно при хората, които се занимават с обществени дела. Везните отново ще бъдат в добро настроение от развитието на деловия им живот. Добрите обстоятелства ще съпътстват само хората, които са активни в обществената и трудовата си изява.

СКОРПИОН

Мнозина от Скорпионите ще “прегърнат” вторник като свой ден и ще се опитат да удовлетворят желанията си за хазарт. Днес обаче не е подходящ ден и въпреки затрудненията ви от финансов характер, не го правете, защото ще претърпите лични загуби, които ще ви дестабилизират.

СТРЕЛЕЦ

Финансовите затруднения като че ли определят характера на деня при вас. Доста неудовлетворени ще сте от обществените си контакти и бизнес срещи. Причината потърсете в себе си. Приятно известие или подарък от жена може да получите най-неочаквано на работното си място.

КОЗИРОГ

Денят е доста добър в деловия аспект при вас. Успешни могат да бъдат вашите преговори днес и да разчитате напълно на хора с възможности. Макар че денят протича добре за вас, днес не бива да се занимавате с финансови операции или някакъв вид спекулации. По-добре е да помислите за почивка, ако можете да си го позволите. Ако ви предложат помощ, приемете я.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете излючително внимателни във вторник. Денят ще ви “подхвърли” на странни изпитания. Това не е така ярко фиксирано в служебните ви отношения и денят преминава добре на работното ви място. Обществените ви контакти ще имат лошо отражение с градиращо напрежение. Не се поддавайте на провокации, изпитват устойчивостта ви. За финансите сте притеснени. Не рискувайте в това отношение.

РИБИ

Днес вие можете напълно да разчитате на приятелите си и за много неща да се съветвате с тях. Ще имате неангажирано отношение към личните си проблеми и ще отлагате решаването им, но знаете, че това не е решение. Затова се заемете в най-скоро време с тях. В службата можете да потърсите подкрепа от началниците си, а някои от вас ще спечелят много от такъв ход. Оставете се на естествения ход на развитието на деня и ще се радвате на действително приятен и ползотворен ден.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене