Хороскоп за 4 октомври

ОВЕН
В понеделник спокойствието ви обгръща в уютната си прегръдка, предразполагайки много от вас към бездействие и отпуснатост. Но днес вашият късмет е изразителен и имате добри възможности да придвижите важни делови въпроси към крайната фаза на тяхната реализация.

ТЕЛЕЦ
Телците имат много планове и също толкова много предложения, които в последно време са им направени за реализация в различни сфери – от чисто професионални до бизнес дейност. Сега сте изправени пред избор, който често парализира способността за реална преценка.

БЛИЗНАЦИ
Този понеделник е успешен ден за Близнаците и без притеснения можете да насочите активната си природа към повече от една дейност, което е начало на вашата определеност. По деловите си ангажименти действате с присъщото усърдие, постигайки положителни резултати.

РАК
Раците са доста активни в понеделник и действията ви ще имат очаквания успех, но мнозина ще прибързват и по този начин ще поставят под въпрос този успех. Особено важно е да проявите необходимото търпение в контакти с влиятелни лица или с шефовете от службата ви.

ЛЪВ
Доста успешен е понеделник за Лъвовете и преди всичко за онези от вас, които са го определили за контакти с хора по реализирането на съвместни делови задачи. Днес в това отношение ще постигнете отлични резултати. В професионалната ви дейност ще възникнат някакви проблеми.

ДЕВА
В понеделник Девите могат да осъществят активните си действия в няколко направления. Пред мнозина възниква необходимост да пътуват, но се откажете от намерението си, защото то може да се провали и едновременно с това да пропуснете възможността за друга работа.

ВЕЗНИ
Понеделник носи изобилие от настроения за Везните, преобладават светлите тонове, както и разнообразие от ангажименти, които ще характеризират заетостта на всеки от вас. Денят е успешен, носи спокойствие и задоволство от постигнатото. Вкъщи ще се притесните от едно съобщение.

СКОРПИОН
Деловият понеделник започва успешно при Скорпионите и вие без много усилие ще можете да си осигурите полезни контакти, по-добри договорни условия, служебно израстване. Затруднения се очертават при чисто финансови операции и дейност, свързана с административна инстанция.
Не сте във форма в понеделник и за мнозина се очертава тежък ден. Нека бъдат внимателни онези от вас, които работят с остри инструменти и електричество. Положителни резултати очакват тези представители на знака, които ще проведат разговори с отговорни лица. Ще успеете да убедите колегите в правотата си по въпроси, свързани с общата ви дейност.

КОЗИРОГ
Повишени са вашите възможности и притежавате огромен енергиен потенциал в понеделник. Повечето от Козирог ще бъдат динамични днес и ще действат в правилна посока. Сега са налице всички условия да постигнете всяко свое желание в професионалната сфера. Паричните поточи потичат към вас с пълна сила, те са резултат от добре свършена работа.

СТРЕЛЕЦ
Забелязва се известен спад във вашия “акумулатор на силите”, но това няма да окаже никакво възпиращо въздействие относно действията, просто трябва да се ограничите в даването на съвети. За други – успешен понеделник, през който ще постигнат значително развитие на делата си. Налице са любовни стремления, ще откликнат на чувствата ви.

РИБИ
С повишена доза хитрост са Рибите в понеделник, можете да се надявате на успешни действия, но незабележимата граница, до която можете да хитрувате, създава опасни рискове. В службата може да се сблъскате с трудности. На успех разчитайте при разговори с приятели, дори и да потърсите помощта им, не се страхувайте, че може да ви бъде отказано. Не се намесвайте в конфликти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене