Театърът си намери уютен дом в Белица, нова комедия разсмива до сълзи

Театърът се чувства комфортно на сцената на обновеното читалище в град Белица. Затова нова постановка ще зарадва жители и гости на населеното място на 13 октомври, сряда, от 18,30 часа.

Зрителите никак няма да скучаят, а ще леят сълзи през смях с играта на известните артисти Любо Нейков, Станимир Гъмов, Невена Бозукова, Албена Павлова и Петьо Петков – Шайбата, които ще представят комедията „Вражалец“ по Ст. Л. Костов. Историята се развива в китно българско селце, в което една сутрин пристига вражалец, който предсказва на кмета, попа и двете най-видни девойки, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят, ще им помогне да го укрият. Каква ще бъде развръзката? Това ще стане ясно на 13 октомври вечерта.

Реновираното Народно читалище „Георги Тодоров 1885” в Белица бе сцена на жизнерадостната комедия „Как се търси съпруг” преди 5 дни, на 27 септември. Публиката разпусна с театралното изкуство и с постановката на Миро Гавран. Режисьор на комедията е Александър Илинденов, а в нея участваха актьорите Ани Михайлова, Ивайло Калоянчев и Веселин Цанев.

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене