СКАНДАЛ! Ченге в Благоевград превиши правата си и преби младеж!

Полицай преби с шутове и юмруци 18-г. младеж в Благоевград

Директорът на ОД на МВР ст. комисар Г. Кандев разпоредил незабавна проверка на случая

Сериозен инцидент стана тази вечер пред блок в кв. Запад в Благоевград . Полицейски служител преби 18- годишен младеж и го прати в болница,твърдят местни кореспонденти.

Поводът за скандала, завършил с бой, е изхвърлен фас и направена забележка от страна на полицейския служител Борис Б, офицер в дирекцията, който в момента не е бил на работа.

След обидни думи, отправени от младежа, полицаят го нападнал и започнал да го удря с шамари и шутове, съборил го на земята и продължил да го налага.

Подаден е сигнал на 112, пристигнали екипи на Спешен център и полицията. Раненият 18- годишен младеж е закаран в болница, полицаят задържан и отведен за разпити. Директорът на ОД на МВР Благоевград ст. комисар Г. Кандев е разпоредил спешна проверка и пълно разследване на случая, доказвайки първите си думи, след като дойде в Благоевград, че ще бъде безкомпромисен към всякакъв вид нарушители, без знчение дали става въпрос за негов служител.

В полицията е и свидетел на инцидента, друг младеж, приятел на битото момче, който обаче не е участвало в боя. Докладвано е на прокуртурата и ръководсвото на МВР.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене