ВНИМАНИЕ: Спират движението в участък от АМ „Струма“

Движението на всички автомобили в участъка от 23-ти до 24-ти км на АМ „Струма“, в област Перник, ще се осъществява двупосочно в платното за София, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.
За изпълнение на укрепителни работи, възстановяване на пътното тяло и изграждане на снегозащитни съоръжения ще бъде затворено платното за Кулата. Предвижда се дейностите да завършат до 20 декември.
За улеснение на трафика в пиковите часове се организира реверсивно движение в платното за София:
– от 11:00 ч. в петък – последния работен ден до 14:00 ч. в неделя /последния почивен ден/ в посока Кулата ще има две ленти, а за София – една
– от 14:00 ч. в неделя – последния почивен ден до 11:00 ч. в понеделник /първия работен ден/, когато пътуващите се връщат към столицата, ще има две ленти в посока София и една за Кулата
Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, като стриктно спазват поставената сигнализация и ограничението на скоростта – 70 км/ч.
Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700/ 130-20.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене