Внезапната смърт на певеца Ангел потопи поп-фолка в скръб!

Внезапната смърт на фолк певеца Ангел дойде като гръм от ясно небе за колегите му, които все още не могат да повярват на случилото се и силно се надяват това да е поредната жълта клюка за него. 

„Помня те луд, весел и забавен и искам винаги да остане така. Не мога да повярвам колко е подъл и несправедлив животът, защо ТИ и защо СЕГА. Бог да дава сили на семейството ти, а ти, момче, направи купона там където отиваш така, както ти го знаеш най- добре. Почивай във мир“, пише певицата Пепа Петрова, която стана популярна с хита „Синя прашка“ и дълги години работи с Ангел в една музикална компания.

Актьорът от „София ден и нощ“ Кристиан Кирилов също показа съпричастност към семейството на фолк певеца. Двамата се познават от фитнес залата, а и от общи компании, с които се веселили по нощните клубове.

„Това е нелепа история. Нямам думи. Преди малко жена ми Ваня прочете новината и все още не вярвам, честно.

С него последно се видяхме преди година и много се смяхме. Говорихме си за нашата песен „Топ резачка“ какъв голям хит стана и как някои песни се получават ей така, докато други ги подготвяш месеци наред и накрая не стават.

В последно време нямахме възможност да се виждаме толкова често, ситуацията с коронавируса го налага. Помня го като весел човек, голям купонджия. Сила на семейството му“, коментира DJ Дамян пред репортер на БЛИЦ.

„Току що и до мен достигна тази лоша вест! Не мога да повярвам и не искам да повярвам, приятелю! Почивай В Мир, там където, вече знам че от днес ще е още по- весело, защото ти се качваш! Вечна памет, Ангеле! Защо толкова рано тръгна“, пише и колежката му Юнона.

„Искрени сърдечни съболезнования на моята дуетна половинка почивай в мир приятелю просто не мога да повярвам че това се случи с теб“, пише Джамайката.

„От днес на небето има още един ангел. Почивай в мир. Не ми е работа да се бъркам в Божиите дела, но животът е несправедлив да отнеме такъв добър и талантлив човек и толкова млад баща. Радвай Рая с песните си. Обичаме те’, с тези думи с Ангел се сбогува и народната певица Ива Давидова.

 БЛИЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене