Кремиковци смазва туризма в Гърменско! Хотели се продават на конвейр в Марчево!

Само седмица след като брокерският отдел на информационна агенция www.toppresa,com ви информира, че две от най – луксозните и актрактивни къщи в гърменското село Марчево се продават, тази дни стана ясно, че още един от знаковите хотели е сложен на тезгяха. 

Култовият хотел „Пирин Вю“, който смени няколко собственика отново си търси нов. Настоящият притежател на хотела, буквално се е предал и е обявил хотела за продан. „Вложихме доста пари да го реставрираме. Хотелът мога да кажа че сега е топ и като обзавеждане, като оборудване и като менажиране. Подченихме обаче съседството с ромския квартал „Кремиковци“. Мога да кажа че съм съсипан. Това са миризми, набези, пушеци… напускам. Продавам всичко и напускам…“ коментира по телефона пред наш репортер собственикът на хотела, с молба да не публикуваме снимка и името му.

Той е категоричен че проблемът с ромския квартал съсипва туризма на село Марчево, а селото според познавачи има потенциал за развитие. Цената която се иска конкретно за хотел „Пирин Вю“ е 765 000. Базата представлява, нов работещ хотел в периферия на балнеокурорта Огняново. Хотелът е с РЗП от 800кв.м. и разполага с 2800кв.м. парцел с идеен проект за застрояване на още вили в пределите на имота. Хотелът разполага със съвременен плувен басейн, външен бар и достатъчна площ за плажуване, джакузи и барбекю. Партерът е съставен от изискан напълно оборудван ресторант с професионална кухня и капацитет от над 60 човека, с рецепция, съблекалня, санитарни възли и склад на същото ниво. Три етажа с по 4 просторни спални с баня към всяка, и мансарден с още една такава. Хотелът се отоплява и охлажда с термопомпена система, монтирани са и соларни панели. Има собствен паркинг за 20 автомобила. Всичко в сградата е ново и функционира

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене