Сестрата на нелепо починалия бизнесмен от Сандански шокира с версия за трагедията

Емил само се е подпрял на климатика -не го е ремонтирал, всеки клиент на сладкарницата е можело да загине, твърди покрусената жена

„Брат ми само се е подпрял на климатика, който го уби„, това заяви сестрата на трагично загиналия, покосен от токов удар, бизнесмен Емил Панайотов от Сандански. Панайотова твърди, че той не го е ремонтирал, така както се твърдеше в деня на неговата смърт, уточнява struma.com.

Думите й буквално предизвикаха истински шок у съгражданите й, тъй като е можело всеки клиент на сладкарницата да бъде жертва на повредения климатик, намиращ се пред нея. От полицията заявиха, че бизнесменът Панайотов е наемател на помещението и никой не знае кога и кой е монтирал климатика убиец.

БЛИЦ припомня, че собственикът на една от най-оборотните сладкарници в курортния град 37-годишният Емил Панайтов загина преди няколко дни, пред очите на клиенти и свидетели. Той бил до климатика, когато го ударил тока.

Въпреки бързата намеса на Спешните екипи за младия мъж било късно. Дни наред след нелепата му смърт темата е най-коментирана в Сандански.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене