Георги Андонов обяви война на политическото кадруване, заради уволнението на ученически психолог

Георги Андонов

Георги Андонов

Позиция на кандидат-народния представител Георги Андонов по повод необоснованото, дръзко и видимо политическо уволнение на психоложката на НПГ „Димитър Талев“ – Мария Георгиева.

Изключително съм възмутен, крайно разочарован и притеснен от наглото уволнение на Мария Георгиева – признат професионалист, изключително ерудиран и интелигентен човек – от страна на ръководството на Професионалната гимназия в лицето на нейният директор Благой Мигдин!
В период на предизборна кампания това негово действие може да се счита за политическа репресия заради факта, че г-жа Георгиева е симпатизант и човек, привързан към идеите на ПП ГЕРБ.
Недоумявам как г-жа Георгиева, която се ползва с уважението и дори приятелството на всички ученици в гимназията, е лишена от правото си на труд и е порицана жестоко заради своите политически пристрастия, които никога не е проявявала в работата си.
Твърдо заставам зад нея като човек, като професионалист, направил много за учащите в НПГ. Заявявам, че е време такива порочни практики, не само да бъдат осуетени, но и наказани!
Призовавам за подкрепа и единност в обществената борба срещу политическото кадруване!

С уважение към обществото и професионализма: Георги Андонов.

ПРЕСЦЕНТЪР – ПП ГЕРБ – Гоце Делчев

Мария ГЕОРГИЕВА

Мария Георгиева

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене