ВИДЕО: Ние не искаме в жилите на нашите деца да тече кръвта на ДПС

ъъъъъ

„Ние не искаме в жилите на нашите деца да тече кръвта на ДПС“ – това казаха днес в Гоце Делчев кандидатите за народни представители от листата на коалиция НФСБ-ВМРО. Петимата кандидат депутати от коалицията в Многомандатен избирателен район бяха в Гоце Делчев да се срещнат с граждани и симпатизанти на коалицията в града.

Преди ораторите да вземат думата, свещениците Атанас и Иван от Светата неврокопска митрополия отслужиха панихида в чест на жертвите от Кръстовденското въстание което е част от Илинденско-преображенската епопея. Специално бяха споменати жертвите от Серски революционен окръг към който се е числил и въстаническия комитет на гр. Неврокоп.

Да гласуват на пети октомври с бюлетина номер 24 защото това е единствената възможност да се спре за винаги предателската и антибългарска политика на БСП и ДПС, призоваха ораторите.

Присъстващите на срещата кандидат-депутати поднесоха цветя и се поклониха пред паметникът на Гоце Делчев, а самодейната певческа фолклорна група при читалище „Възраждане“ поздравиха с няколко песни присъстващите на срещата с няколко народни песни тематично свързани с борбите за свободата на България.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене