Задържаха двама младежи от Вълкосел и Огняново, наръгали мъжа от Кочан

main_b30-годишният Ю.Б. от сатовчанското село Вълкосел и 27-годишният А.Б. от село Огняново, община Гърмен, са задържани за нападението над Андрей Господинов от село Кочан, съобщиха от полицията.

По неясни засега причини към 10,40 часа вчера двамата са наръгали с нож 29-годишния Господинов в областта на главата и гърба.

Младият мъж е настанен за лечение в болницата в Гоце Делчев с опасност за живота.

Насилниците са задържани за 24 часа. Срещу тях е образувано досъдебно престъпление по член 129 от Наказателния кодекс.

Както ИНФОМРЕЖА писа, 29-годишният Андрей Господинов бе наръган с нож вчера сутринта в къщата му на ул. „Пирин“ в родното му село.

В Кочан се говори, че близки на бившата му съпруга са направили опит да го убият заради издевателства и тормоз над нея и детенцето му, които в момента живеят в друго село.

Името на Андрей Господинов нашумя миналата година, след като в болницата потърси лекарска помощ със странна травма.

Тогава местните хирурзи зашиха отхапаните му устни след среднощен пиянски скандал с другия криминално проявен негов авер Дафин Незиров, който пък в момента е подсъдим за убийството на млад самотен млад мъж от същото село. Срещу Незиров има жалби за сексуален тормоз и опит за изнасилване на самотни мъже.

В Кочан твърдят, че Андрей Господинов е наркозависим. Той живял е известно време в столицата, където се пристрастил към дрогата. След това се прибрал в родното си село и се оженил, но по-късно съпругата му го напуснала с детето им след жесток побой.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене