ХОРОСКОП ЗА 18 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН

Този ден е добре да посветите на разходки из природата, отдайте се на пълен релакс след напрегнатата седмица. Лични проблеми са ви потискали, ще ги разрешите с компромиси и разбиране. Не вменявайте вина на близките си за ваши неудачи. Някои бизнесмени ще сключат дълготрайни сделки с голяма финансова “инжекция”.

ТЕЛЕЦ

За вас събота не е толкова лоша, успешен ден за справяне с професионални ангажименти. Ще успеете да избегнете неудобните ситуации, ако не губите своята бдителност. Емоционалното напрежение ще бъде много голямо, а възможности за “разпускане” не се предвиждат. Това ще доведе до влошаване на самочувствието.

БЛИЗНАЦИ

Днес страшно ще ви се иска да ви оставят на мира колеги, които ви занимават с лични въпроси. Останете си у дома и се отдайте на хобито си, гледайте любими филми или книги. Полезно е за развитието на собствената личност. Тези, които са на работа, да сдържат нервите си, възможни са конфликти и неприятности.

РАК

Днес ще си дадете сметка, че колкото и сложно да се подреждат вашите отношения с любимия ви човек, без него не можете. Положете усилия, за да поправите отношенията си с него, както и да изгладите всички възникнали недоразумения. Пренапрегнати сте в службата, има вероятност от нервен срив. Ще се справите с трудностите.

ЛЪВ

Днес трябва да сте много внимателни и предвидливи, за да отгатнете всички желания, капризи и настроения на любимия човек. Налице е проблем, който трябва да разрешите заедно и да продължите напред. Независимо от всички трудности ще успеете да запазите топлите отношения с близките си. Бъдете оптимисти за промените в службата.

ДЕВА

Не четете “конско” на хора, които са ви били предани и безропотно са изпълнявали всяко ваше желание. Съществуват глобални въпроси, на които трябва да намерите разрешение, защото заради тях може да се скарате със съдружниците си. Не омаловажавайте гледните точки на другите хора, те имат своя позиция и я защитават. Уважавайте ги.

ВЕЗНИ

Ако бихте могли да знаете, че днес нещата ще се обърнат за вас по такъв начин, бихте заели съвсем друга позиция. Само че направеното не може да се върне и затова ще се наложи да се нагодите според обстоятелствата. Няма да бъде така сложно, както ви се е струвало преди. Някои ще имат харчове, които са за дългосрочна употреба.

СКОРПИОН

На Скорпионите, които са заети с решаването на важни практически задачи и преодоляване на битови трудности, денят ще е неуспешен. Претоварването се отразява не само на физическото, но и на емоционалното състояние и кара Скорпионите остро да реагират на съвсем дребни и несъществени неща. Не поемайте повече ангажименти, отколкото можете да изпълните. Обективно преценявайте проблемите.

СТРЕЛЕЦ

Днес направете преоценка на своите отношения с близките си хора. Прекалено дълго време сте разпилявали времето си за дреболии, дайте си сметка какво сте загубили от неразбирането с колеги. Не се страхувайте да си поставяте високи стандарти и изисквания, както и спазването на срокове за решаване на текущи въпроси. Не давайте пари назаем днес, ще ви забавят с издължаването им. Добър ден за подписване на договори.

КОЗИРОГ

В събота намерете минутка за откровен разговор със своя любим човек. Този разговор ще е по-резултатен от различните намеци, заплахи или опити да докажете нещо с действия или отстъпки. Сами ще се убедите във възможностите си да убеждавате, стига само да опитате. През днешния ден не правете импулсивни покупки, между полезните такива ще има и напълно излишни.

ВОДОЛЕЙ

През целия ден не са изключени неправомерни действия, които ще затруднят контактите ви. Ще ви бъде трудно да удържате положението в службата, където са възможни конфликти поради различия в мнението. Ще научите за клевета по ваш адрес. Прекомерната ви емоционалност може да ви доведе до депресия даже при незначителни загуби и грешки. Денят носи лични и любовни успехи. Ще ви отправят предложение за съвместна дейност, не се отказвайте, преди да се запознаете в детайли с нея.

РИБИ

Рибите са готови да нарекат нещата с истинските им имена, но това няма да се хареса на всички. Някои ще се сблъскат със ситуация, която ще ги постави да избират – или разума и чувствата, или сърцето. Трезвата преценка ще ви предпази от грешки. Покажете своята толерантност при разрешаването на спор, в който сте страна. Вашето великодушие е пословично. Контактите ще изиграят важна роля при вас, ще настъпи промяна в професионално отношение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене