Райна заби нов мачо! Ето го гаджето на певицата СНИМКА

Двамата наскоро се завърнаха от романтично пътешествие в Испания

Фолк певицата Райна упорито крие личния си живот и се закани, че никога повече няма да показва публично гаджетата си. Е, наш репортер разбра кой е новият мъж в живота на македонското девойче. 

Новият на пайнерката се оказа истински мачо и магнит за жените. А преди броени дни двамата се върнаха от романтично пътешествие в Испания.

Гаджето на Райна се казва Вергил и впечатлява с физиката си и мъжко поведение. Прави впечатление, че Райна отново се е спряла на младок. Всичките й мъже досега са запалени фитнес маниаци с впечатляващи тела и сега не е по-различно.

Именно Вергил е бил до певицата в най-тежкия й момент – смъртта на нейната майка. Вдъхнал й кураж и воля за живот, а почивката в Испания била за разведряване. Запознати издават, че „пилето на фолка“ вече натиска избраника си за деца, тъй като в края на месеца ще чукне 40 години и времето й да стане майка изтича.

Райна била категорична, че с предишния си приятел Валери Тюлеков е допуснала ужасна грешка, докато с Вергил е убедена, че я чака огромно семейно щастие и детски плач вкъщи. Пожелаваме й го от сърце./show.blitz.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене