187 първокласници влязоха в класните стаи в община Разлог

187 първокласници в община Разлог прекрачиха за първи път днес училищния праг. С подобаващо вълнение учители и родители въведоха малчуганите в първите им класни стаи, с пожелания за здрава и присъствена учебна година, изпълнена с много успехи в училищните дни.

Всички учебни заведения имаха създаден протокол, който изпълниха стриктно и отговорно – без да се допуска струпване на много хора на едно място. Програмите бяха така разпределени, че учениците от различните випуски получиха своя тържествен момент и същевременно спазваха дистанция и отговорно поведение. И тази година община Разлог осигури подаръци за първокласниците – книжки и полезни учебни помагала.

Във всички училища има осигурени допълнителни маски за учениците, които са забравили своята. Осигурени са и дезинфектанти. Класните ръководители проведоха задължителен инструктаж с ученици и родители по повод спазване на мерките свързани с разпространението на COVID-19.

15-ти септември тази година започна с камбанен звън. Точно в 07:30 ч. бе отслужена тържествена литургия за здраве и благословение на ученици и учители в църквата „Св. Благовещение“ в Разлог.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене