Вдовицата на Отвертката Милена Радева: Убийците на Николай се разхождат на свобода срещу 3000лв. гаранция, а на дупничанина, който защити достойнството на приятелката си, искат 30 000лв.

208-01-81-IMG_2948-300x225

Вчера се навършиха 6 месеца от убийството на 28-годишния дупничанин Николай Радев, известен с прякора Отвертката, информира под публикация на вестник „Вяра” съпругата му Милена Радева. Тя дава строга присъда на правосъдната система под публикацията на „Вяра” със заглавие: „Държавата поиска 30 бона за свободата на дупничанина Георги Иванчев, нокаутирал трима полицаи, налетели на гаджето му в Слънчев бряг”. 208-01-08_n

Ето какво пише Милена Радева: „Това е поредното извращение на съдебната система в отвратителната ни държава. За извършено публично убийство убийците Владимир, Николай и Иван Карастоянови се разхождат без проблем и безчинстват срещу гаранция от 3000 лв.! За наркотици опандизиха момче наскоро с 15 години, убийците отново са с предимство, отново са хванали разпродажба… Няма да се откажа убийците в затвора”, пише Милена, възмутена, че смъртта на мъжа й е оценена на 3000 лв. 207-01-10_o

Над 4500 души на фейсбук страницата „В памет на Ники” са се зарекли в неделя 14.09. от 14 часа да проведат шествие от паркинга на хотел „България” до Съдебната палата в столицата. „Искаме да събудим заспалата съвест на българската Темида”, каза Милена Радева.

Протестът е под мотото: „Заедно в борбата за справедливост” и се провежда в памет на трима убити – Николай Радев, Димитър Карталски и Емил Ботев. Тримата са загинали по нелеп начин и сега близките им искат справедливост за погубените животи.

Снимките:

1 Милена Радева

2 Николай Радев-Отвертката

3 Георги Иванчев

Вестник „Вяра“

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене