Две коли изгоряха в разложкото село Годлево, в селото никой нищо не усети

Два автомобила изгоряха в разложкото село Годлево. Колите са пламнали през нощта, но сигналът е подаден рано сутринта, когато те са били почти напълно изпепелени. На място са се отзовали екип пожарникари от РСПБЗН – Разлог и полицията. Пламъците са засегнали и дърветата в близост, които са почти по цялата дължина на улицата и в близост до къщите.

На този етап не е ясно дали става въпрос за умишлен палеж. Не е ясно и точно в колко часа е възникнал пожарът, тъй като нито собствениците, нито съседите са усетили нещо. На място е направен оглед от полиция и е стартирало разследване.

Изгорелите автомобили са „Шкода Фабия” и „Форд Фокус”, собственост на сем. Алуминови. Били са паркирани срещу дома им, който се намира на последната улица в селото, а на отсрещната страна има само дървета. Точно там са били оставени колите. От тях е останала само ламарина. Автомобилите нямат застраховка „Автокаско”, само „Гражданска отговорност”, която не поема такива щети.

Преди обяд вчера собствениците все още обливаха колите с маркучи, но не пожелаха да коментират. Потвърдиха само информацията, че не са усетили нищо. Местни споделиха, че семейството е много добро и работливо, и поне в селото нямат врагове.в.Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене