Кюстендил се размина на косъм от голяма трагедия ВИДЕО

Буквално за секунди дървото щеше да премаже тези деца. Колата е напълно смачкана. Kъсмет, че няма жертви, коментираха кюстендилци

Върба падна и потроши кола в събота късно вечерта в Кюстендил до едно от култовите кафенета в областния град. Инцидентът се случва пред погледите на младо момиче и момче, които след като заключват автомобила чуват страшен удар, съобщиха от dnews.bg.

„Буквално за секунди дървото щеше да премаже тези деца. Колата е напълно смачкана. Дървото беше огромно и по нищо не личеше, че ще падне, но ето случи се. Единствено късмет, че няма жертви“, коментираха кюстендилци. На място са повикани екипи на полицията, които са оказали съдействие по отстраняването на дървото. „То колата не се виждаше от огромните клони. Все едно я нямаше. Часове наред трябваше да се режат клони, за да може де се освободи колата“, обясниха още свидетели на случилото се, цитирани от Монитор.

От полицията потвърдиха за Дарик ,че са получили сигнал за паднало дърво и са съдействали за отстраняването му.На снимките не се вижда автомобила, дървото го е покрило изцяло.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене