Топ Преса: С какво право личният глашатай на провалът Томов плюе община, пожарна, МВР и общество?

Томов разчита на ПР-ката си да е добре загащен…

Пожарната се справили с разпространението на пожара, ВиК реагирали въпреки ремонтите, полицията светкавично заловила извършителите, Общината също участвала в този синхрон?!?
Истината обаче е друга!
Всички видяхме, колко са безпомощни институциите. Две пожарни, едната само за фон, пристигат 20 минути след подаването на сигнала, пробити маркучи, празни кранове, липса на организация, ужасно градоустройство! Чие е престъплението? Всички гореизброени са съпричастни да не кажа съучастни! И не само, че никой не им търси отговорност, а получават аплодисменти??? КОЙ И ЗАЩО РЪКОПЛЯСКА НА ПРОВАЛА??? Ще изгори ли и тази некомпетентност в “пожара” от добре звучащи прессъобщения???
Тъжно е😔” Това написа преди броени минути бившият личен ПР на екс кметът провал – Румен Томов – Злата Ризова. Темата е пожарът в центъра на Благоевград.  Ето калво реши да и отговори коментатор на мефията ни: Браво! Похвално! След като тихомълком скъса опашката си на “придворен глашатай” на почти две годишното абсолютно провалено управление на “екипа” Томов, продалата се за една заплата Злата Ризова днес изпълзя. Като “виден” общественик, политик или неясно какво, Ризова взела да лее, така познатият нейн миризлив жлъч по община, по пожарна, по МВР, по прокуратура, по общество… Темата – пожарът на “Купола” в центъра на града. Нямало синхрон, всичко било зле, лъжа било … абе думи нямала… Пак ще ви се вре за доверие, ей благоевградчани! Хубаво е казал народа ни – ни срам, ни сурат… не я натискат,а звъни. Сега ще чуем познатите – “аз съм гражданин и имам позиции…” Но на гражданката от петричките села ще кажем – ти не си човека, който ще оставим да плюе тези, които рискуват живота си когато огънят в превзел всичко! Ти не си човекът, който има очи да критикува общината, защото вземаше пари да прикриваш схемите на една некадърна клика. Плю и тях, а после им се продаде! Ти не си “политикът” на който за пореден път ще търпим маймунджилъците, докато се закачи пак да смуче някъде. В случая може би от Илко Стоянов? Община и институции се справиха много добре и на истина са пример как се работи в екип. Щото ако беше Томов, който докато се освести от пиянска дрямка щеше да разбере от новините за проблема! А омразните нему медии, като го питат “къде беше общината и ти кмете, Г-н Томов? Той щеше са отговори: Общината не е пожарна! Точка.” А колко плювните ти по прокуратурата и МВР, които безапелационно и професионално разкриха всичко за пожара, при това за часове, ние те подкрепяме Ризова. Трябва им критика, защото как така до сега не са те привикали за един пост във фейса за едни 450 000 лева “обществени пари”? Който пост ти премахна. Защо ли? Сигурно защото си много и честна и морална и имаш достойнство, а?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене