Унищожиха около 10 тона канабис в Петричко

93571-kanabis-petrich-00Близо 10 тона канабис са открити и унищожение при акция на полицейски служители на РУП-Петрич и ГПУ-Златарево вчера в община Петрич, съобщиха от пресцентъра на благоевградската полиция.

В местността Върбата, землище на с.Крънджилица, общ.Петрич са открити и унищожени около 532 бр. зелени, тревисти растения с общо тегло около 2 766 кг, а в местността Чуката, землище на с.Крънджилица, общ.Петрич са открити и унищожени около 1 360 бр. зелени, тревисти растения с общо тегло около 6 974 кг, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис.

 

От полицейски служители на РУП-Петрич, е извършена проверка  и в дворно място, прилежащо към къща в с.Ново Кономлади, общ.Петрич, при която са открити и унищожени 20 бр. зелени, тревисти растения с общо тегло около 40 кг, реагиращи положително на канабис. На същата дата в дворно място, прилежащо към къща в с.Първомай, общ.Петрич, обитавани от Р.С., на 71г., са открити около 5 бр. зелени, тревисти растения с общо тегло около 24.800 кг, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис. Р.С. е задържана със заповед за задържани до 24 часа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене