„Мери Бойс Бенд“ отбелязват 20 години от „Непознати улици“

Винаги изпълнявам тази песен с обич, споделя Мария Мутафчиева

„Мери Бойс Бенд“ отбелязва 20 години от издаването на албума „Непознати улици“, носещ името и на най-популярната им песен.

„Винаги изпълнявам тази песен с обич. Тя наистина е емблематична за „Мери Бойс Бенд“ и е най-любима за нашите хора. Беше като революция, когато се появи. 20 години е наистина доста дълго време и сме я изпълнявали хиляди пъти“, сподели вокалистката на групата Мария Мутафчиева пред Bulgaria ON AIR.

Певицата се надява да се срещне с хората на предстоящите фестивали във Враца на 17 септември и в Пловдив на „Лаута“ в края на септември.

„От онези години в настоящето ми се иска да отнеса онова безгрижие и желанието да покориш света, което носи младият човек. Когато си зареден с енергия и идеи, не че сега ги няма, но ситуацията в момента приглушава цялата тази творческа енергия“, посочи Мутафчиева.

Певицата продължава да твори музика заедно с „Мери Бойс Бенд“. Съвсем скоро излезе и неин съвместен проект с Маргарита Хранова – „Тhe Love“ („Любовта“). Но напоследък избягва медийни участия заради „политическия бълвоч“, който е завладял ефира.

„Доста е неприятно да живеем само в една сфера. На мен ми се ще да летя отново, да е красиво, да е уютно в тази държава. Дано всичко да се оправи и да останем тук“, надява се Мутафчиева.

Гледайте целия разговор във видеото.

blob:https://www.dnes.bg/fb874abe-b876-4537-9c3f-56cddf063ee9

Ния Христова
dnes.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене