Населението на село Вълкосел с благодарност към Доброволния противопожарен отряд на Община Сатовча

 

Населението на село Вълкосел, кмета на село Вълкосел и кмета на общината д-р Арбен Мименов изразяват своята благодарност към екипа на Доброволния противопожарен отряд при Община Сатовча за поредната мисия, в която успяха не само да предотвратят изгарянето на цялата къща, в която възникна пожар на 24 юли 2021 година в село Вълкосел, но и спасиха съседните къщи от огнената стихия.

Безкрайни благодарности за екипа на Доброволния отряд от Община Сатовча, в частност екипа от групата на село Вълкосел, които първи се отзоваха на сигнала и с бързите си и адекватни действия успяха да спасят горящата къща, както и не допуснаха огъня до близките къщи в съседство. Благодарностите са и за останалите представители на Доброволния противопожарен отряд от Общината за активното им участие в мисии.

Безкрайни благодарности към жителите на село Вълкосел, за това, че за пореден път се обединиха и направиха добро – събраха 18 000 лева, с които да подпомогнат  пострадалото от пожара семейство, за положения доброволен труд на многото хора от село Вълкосел и специални благодарности на строителната бригада на Мехмед Бостанджиев от село Вълкосел, безвъзмездно възстановили опожарената къща .

Да пожелаем здраве и по-малко мисии на екипа от Доброволния противопожарен отряд на Общината, живот и здраве на всички дарители.

Да се помолим да няма пожари  в селото, в общината ни, в България и целия свят. Да живеем в мир, разбирателство и благополучие!

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене