ВЪЗДУШНО ШОУ, ПЛАНИНСКО КОЛОЕЗДЕНЕ И ХУДОЖЕСТВЕН ПЛЕНЕР – ЧАСТ ОТ THE BRAVA BALKAN FEST VII

В два фестивални дни ще протече седмото издание на The Brava Balkan Fest, което стартира на 10 септември в с. Дъбрава. Събитието се организира от Управителния съвет на Асоциацията за европейско развитие на българското село и е подкрепено от Община Благоевград.

 

Първата вечер на сцената ще се качат българската певица и актриса Мила Роберт, хип-хопърът Боро Първи и провокативният изпълнител Иво Димчев.

 

През втората фестивална вечер, гостите на The Brava Balkan Fest  ще могат да чуят рок изпълненията на ”Red Trigger”, “Каторга“, а хедлайнер ще бъде група „Ахат“.

 

Програмата бе представена обстойно по време на пресконференция от Силвия Домозетска, ръководител направление „Култура“ към Община Благоевград и  Росен Георгиев, председател на Управителния съвет на Асоциацията за европейско развитие на българското село.

 

Началото на двете фестивални вечери ще бъде дадено в 19.00 ч., като The Brava Balkan Fest ще бъде открито с атрактивно въздушно шоу.

 

За любителите на планинското колоездене е подготвена специална писта.

 

В съпътстващата програма е включен и художествен пленер, ръководен от твореца Живко Янев, като в него могат да се включат децата и младежите, гости на The Brava Balkan Fest.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене