Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici“Вяра”

Д-р Елисавета Коларова: Кметът Борислав Костадинов заплаши, че ще бутне къщата ми в Самораново с думите:Тука аз съм Господ! Аз съм законът! Няма кой да те спаси

Известната и уважавана дупнишка стоматоложка д-р Елисавета Коларова е заплашвана от кмета на Самораново Борислав Костадинов заради това, че решила да застеле с циментови плочки буренясалия тротоар пред къщата си в дупнишкото село. Зъболекарката още не може да се съвземе от избухналия скандал, след като наети от нея работници започнали да поставят плочките пред дома й на главната улица «Георги Димитров» 20 в съседното на Дупница населено място.

 

Жители на дупнишкото село Баланово: Прочутият ни кмет Явор Митов разстрелва кучетата в селото, извозва ги с баничарка, шофира личната си кола, въпреки че го хванаха с 4 промила алкохол зад волана

„Кметът на дупнишкото село Баланово Явор Митов не престава да се прави на американски шериф, не признава закона и общинските разпоредби. Над него никой не седи, само собственото му аз.” Това заявиха негови съселяни в редакцията на вестник „Вяра”. Те го описаха като феодал, който не се съобразява с нищо, а само със собственото си чувство за целесъобразност.

 

Нов инцидент в района на големия тунел по чудо не взе жертви: Автобус с 40 пътници удари „Рено Клио” в Кресненското дефиле

Автобус с над 40 пътници и лека кола се сблъскаха вчера в Кресненското дефиле. Катастрофата стана малко след 8 часа сутринта в района на големия тунел и по чудо не взе жертви, има само леко ранени. Автобусът пътувал в посока Благоевград и се ударил в пътуваща пред него кола.

 

Мълния удари полицията в Благоевград, спряха експресните поръчки на документи за самоличност

Мълния удари сградата на ОДМВР – Благоевград и повреди голяма част от техниката на полицейската дирекция. Експресните поръчки на документи за самоличност бяха спрени до късния следобед вчера.

Инцидентът е станал към 16 часа завчера по време на поройния дъжд в града, придружен от силна гръмотевична буря. Мълнията е паднала върху сградата, където са дежурните екипи.

 

Пиянски инциденти на Малка Богородица: 64-годишна кавгаджийка пада от тераса и троши таза си, докато замеря комшийката, млад мъж изпада в алкохолна кома в центъра на Кресна

64-годишната Шана Илиева от Симитли е настанена в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград със счупен таз вследствие на падане. Злощастният инцидент стана навръх Малка Богородица, когато крайпътната община чества своя празник. Жената пекла пържоли на терасата в дома си в очакване на гости. Преди това обаче здраво надигала бутилка водка и когато посегнала към скарата, огнената течност в бутилката била на дъното.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене