Благоевградчанинът, захвърлил монашеско расо в Гърция, Любомир Мутафчиев заведе пред олтара чаровната Дани Спасова

Благоевградчанинът Любомир Мутафчиев, захвърлил монашеското расо в Гърция, отведе под венчилото любимата си Даниела Спасова, управител и топ готвач на ресторант в центъра на Благоевград. Двамата са заедно от 13 ноември 2019 г. Запознали се, когато той се прибрал от Гърция, където живял 15 години, част от тях като монах в манастира „Св. Августин и Св. Серафим“.

„Купих си апартаментче в Благоевград, ремонтирах го, обзаведох го и на освета реших да поискам ръката на Дани. Бях най-щастливият човек на земята, когато прие“, откровен е младоженецът. Датата била 16 февруари 2020 г., а той вече работел в Германия, като се прибирал за кратко в родината.

Деня на сватбата обаче избрала булката – да е навръх рождения ден на любимия й, като така го обрекла никога да не забрави датата на бъдещите им годишнини. За официални свидетели на любовта им и първи съветници в семейния живот поканили Атанас Гаджелов и Соня Сотирова, които поеха отговорната роля на кумството.

Първият подарък, който младоженците си направиха за сватбата, е чисто нов автомобил – той избрал марката, а тя – цвета. Единствено не са решили още къде ще се установят да живеят. Любомир скоро заминава да довърши ангажиментите си по работния договор в Германия и дотогава ще умуват дали той да се прибере за постоянно в Благоевград, или тя ще отиде при него, защото и двамата са категорични, че най-важното е да се заедно.в.Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене