Старши учител Заприна Глушкова от СУ – Хаджидимово отново участник в Национален форум

В гр. Сандански бе проведена конференция от Център за развитие на човешките ресурси на тема – „Екологични проблеми и предизвикателства пред планетата“. Това е първото по рода си национално „зелено“ събитие и е в отговор на един от основните приоритети на Новата програма „Еразъм+“ 2021 – 2027г. – Околна среда и борба с изменението на климата, формулиран в отговор на изискванията на Европейския зелен пакт.

На това събитие National GREEN EVENT се даде възможност за обмяна на добри практики и представяне на доклади, свързани с опазването на околната среда и климатичните промени.

Събитието се провежда в гр. Сандански, в периода 18-20 август.

Дейностите са ориентирани към организации, работещи по проекти, финансирани от Програмите „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, както и към представители на разнородни общности – учители, преподаватели, директори на училища и детски градини, представители на организации, работещи в младежкия сектор, студенти и университетски преподаватели. Конференцията беше открита от кмета на община Сандански – г-н Атанас Стоянов.

Участие в събитието взе и старши учител по български език и литература от гр. Хаджидимово – Заприна Глушкова. Тук тя в неформална обстановка, заедно със съекипничка от поредния eTwinning проект „Пътешествието на STEAM читателски клубове“, представиха някои от резултатите на проекта.

Глушкова сподели на стената си в социалната мрежа:

„Благодаря ви, приятели, за споделеното време, за споделения труд по време на събитието National GREEN EVENT от 18-20 август в град Сандански, хотел “Медите”!

Благодаря Ви Nss ETwinning Bulgaria и Център за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР) за отличната организация и грижата за нас!

Благодаря, че Ви има!“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене