37-годишен мъж е намерен в алкохолна кома в центъра на Кресна

b7c080f392dfe41df1cea2e976da234537-годишен мъж е намерен в алкохолна кома в центъра на Кресна.

Снощи около 21:00 часа на тел. 112 е подаден сигнал, за това, че мъж лежи в центъра на гр.Кресна в безпомощно състояние.

От пристигналите екипи на Полиция и Спешен-център са установили самоличността на мъжа и е транспортиран с линейка на ФСМП-Кресна до Спешно приемно отделени на МБАЛ-Благоевград в алкохолна кома. За щастие рано тази сутрин 37-годишният Васил Киричков от гр.Кресна, преди да бъде настанен в отделение на Реанимация на МБАЛ-Благоевград е излязъл от алкохолната кома, след което е освободен за домашно лечение. Киричков си тръгна от района на болницата в Благоевград към Кресна без обувки „бос“ с два телефона в ръка.

Инцидент под влиянието на алкохола имаше и в град Симитли тази нощ.

64-годишна жена пострада при падане от тераса на къща, след като е пекла пържоли на скарата на мъжа си. Инцидентът е станал снощи около 22:45 часа.

64-годишната Шана Илиева, в нетрезво състояние е транспортирана с линейка на ФСМП-Симитли до Спешно приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, където след направеният преглед е установено счупване на таз. Жената е настанена в отделение по Хирургия на МБАЛ-Благоевград.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене