Най-много глоби за превишена скорост и без предпазни колани при акции в Пиринско

3d8b034b831bbbf8e5b97ee945cac777_LНа обслужваната, от група „Престъпление по пътищата” при ОДМВР -Благоевград, територия от КПП-Бело поле до ГКПП-Кулата и път II-19 в отсечката от ПВ-Симитли до местността Предел няма регистрирани тежки ПТП. При проведени специализирани полицейски операции по линия на безопасност на движението и нарушения на Закона за движение по пътищата са констатирани 27 нарушения. Съставени са 10 акта за установяване на административна отговорност и 13 фиша. Глобите са за неправилно изпреварване – 4 –ма, неизползване на предпазни колани – 11, превишена скорост – 6,

шофиране без задължителна застраховка „Гражданска отговорност” – 1, технически неизправни МПС – 1 и други нарушения – 4.

На територията, обслужвана от РУП – Разлог са проверени 26 МПС, съставени са 3 акта и 7 фиша.

На територията, обслужвана от РУП – Банско са проверени 21 МПС, съставени са 1 акт и 10 фиша.

При проведени специализирани полицейски операции по линия на “ТИСПОЛ” за извършване на засилени проверки за използване на обезопасителни колани от водачите и пътниците в МПС и детски обезопасителни системи при превозване на деца от полицейски служители на 1 –во РУП-Благоевград са проверени 14 МПС, съставени 2 акта и 4 фиша.

От полицейски служители на 2 –ро РУП -Благоевград са проверени 20 МПС, съставени 6 акта и 3 фиша.

От полицейски служители на РУП -Гоце Делчев са проверени 10 МПС, съставени са 2 акта и 5 фиша.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене