Три катастрофи за денонощие в област Благоевград

полиция

На 08.09.2014г. около 07:25 часа на ПП1 Е-79 в тунел на Кресненско дефиле, лек автомобил “Сеат” управляван от С.Т./54г./ от Р.Гърция, на дясна крива навлиза в лентата за насрещно движение и удря движещ се в посока от гр.Кресна към гр.Симитли лек автомобил “Опел Астра” управляван от 18-годишен мъж от гр.Разлог. В резултат на инцидента е пострадал водачът на лекия автомобил “Опел Астра”, който е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

На 08.09.2014г. около 10:50 часа на ул.”Осми март” в гр.Сандански, лек автомобил “Шкода” с 21-годишен водач от гр.Сандански, извършвайки маневра на заден ход блъска, преминаващият в същото време зад автомобила 80-годишен пешеходец от гр.Сандански. В резултат на инцидента е пострадал пешеходецът, който е настанен за лечение в МБАЛ-Сандански без опасност за живота. За случая е уведомена РП-Сандански.

На 08.09.2014г. около 15:10 часа в с.Долно Борово, общ.Гоце Делчев, 69-годишен водач на ППС с животинска тяга внезапно пада на платното за движение в резултат на което през тялото му преминават предна и задна леви гуми на ППС. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев без опасност за живота.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене