Панайотов сдаде водачеството от листата на „Общество на нова България” с думите: Панчо в една група с политическия секретар на Жан Виденов?! Айде сиктер

_thumb (3)Панчо Панайотов от Дупница подаде заявление за отказ от участие в предизборната надпревара на 5 октомври, информираха от Районната избирателна комисия (РИК) в Кюстендил. Д-р Панчо Панайотов, който е и единственият кандидат в листата на политическа партия „Общество на нова България“, е поискал да бъде заличен от списъка с имена на кандидат-депутатите. РИК ще излезе и със съответното становище след заседание. Говорителят Емилия Луканова уточни, че до този момент от партията не са подали ново име, което да бъде записано като кандидат.

Преди 1-2 месеца разбрах, че от Америка идва Алекс Алексиев с намерение да се занимава с политическа дейност. Казах си -добре, знам, че е истински десен. Разговарях с него, за да получа потвръждение, че наистина ще се създаде силна, умна дясна партия. По всички базисни принципи установих единомислие и приех да помагам. Единственото, което леко ме обезпокои, беше позицията на негов приближен сътрудник, политик, който говореше и всичко обясняваше с външната политика, с руските фашисти. На два пъти му намекнах, че това не е основната тема и се надявах, че ще се осъзнае. На 05.09. се събрахме в София да се опознаем. В залата нямаше дух, нямаше сила. И за капак на всичко разбрах, че водач на една от листите ни е парламентарен секретар (което означава политически секретар) на Жан Виденов. До този момент бях само разочарован, в този момент се почувствах омърсен. Отказвам се да участвам в изборите. Чувствам се измамен и омърсен. Панчо в една група с политическия секретар на Жан Виденов – айде сиктер, бе”, обясни мотивите си Панчо Панайотов.
Панчо Панайотов е бивш кмет на Дупница, избран от листата на СДС през 1991 г., и бивш депутат от ОДС в 38-ото народно събрание.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене