Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici“Вяра”

Посред бял ден пламна скъпо возило на централния площад „Свобода”: Изгоря колата на шефката на „Евроинтеграция”-Дупница, Боряна Сапунджиева, братът на стопаните на заведение „Фейсис” Йордан Николов спаси купето

Шефката на отдел „Евроинтеграция” в Дупница Боряна Сапунджиева едва не изгоря жива в LandRover-а си. Вчера Сапунджиева шофирала колата си и тъкмо я паркирала на паркинга до общината, банка ДСК и бар „Фейсис”, когато изведнъж возилото избухнало в пламъци. Боряна веднага излязла от колата.

 

ВИП сватба в луксозния благоевградски хотел „Езерец“: Кметът на Кресна Илиян Кръстев каза „да“ на любимата си Десислава, дъщеря на собствениците на мебели „Нанов”

Кметът на Кресна Илиян Кръстев каза заветното „да“ на любимата си Десислава Нанова от Петрич.Красивата булка е дъщеря на собствениците на мебели „Нанов” Теменужка и Кънчо Нанови. Младоженците се врекоха във вярност пред над 200 гости от цялата страна. Пищното сватбено тържество се проведе в луксозния хотел „Езерец“, където се вихриха буйни танци и се виха дълги хора. Градусът на настроението поддържаше певицата Бриана, а популярният певец Борис Дали, който е приятел на младоженеца, също поздрави с песен.

 

Пипнаха Мая Манолова да гази забраната – пуши като комин в ресторант, клиентите възмутени

Мая Манолова пуши на закрито! Бившата зам.-шефка на Народното събрание съвсем не спазва забраната за кадене в затворени помещения и дори през лятото си позволява да одимява кафенета и ресторанти с цигарите си. Папарак на „Всеки ден“ излови кандидатката за депутатка от Кюстендил с папироса в ръка в столичен луксозен ресторант в компанията на приятели, от които само тя пушеше.

 

С 8000 лв. вдигат паметник на босовете на ВИС Васил и Георги Илиеви в Кюстендил, имали исторически принос

8000 лева онлайн събраха за изграждането на общ паметник на основателите на империята ВИС, кюстендилците Васил и Георги Илиеви. Средствата се набират от група в социалната мрежа, която засега е скрила своя администратор, но се е нарекла „ВИС 2“.

 

На Малка Богородица: 35-годишен мъж от Зелен дол счупи ребра по време на работа, 58-годишен съборянин от с. Ощава падна в дере

35-годишен мъж от благоевградското село Зелен дол бе настанен по спешност в хирургичното отделение на МБАЛ в Благоевград, след като падна от скеле в двора на къщата си, докато работел. Инцидентът с Владимир Петров стана ден преди храмовия празник в селото на Малка Богородица. Почти през цялото лято той извършвал ремонтин дейности на къщата си, разказаха близки до него. Във фаталния следобед в неделя Владимир се качил на скелето да поработи отново, тъй като преди седмица започнал да прави външна изолация на дома си с бригада приятели.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене