Учителят от Сатовча изплака: ТОТАЛНОТО РАЗОЧАРОВАНИЕ ВОДИ ДО ТОТАЛНА ПРОМЯНА

Още преди повече от 20 години проф. Марко Семов каза, че политическият живот в България е жесток и безогледен.

Днес допълваме, че е безскрупулен, пише учителят от Сатовча с будна съвест Калоян Шишков. безотговорен, безхаберен. Тотално разочарование от „игричките“ на политиците. Действа се брутално, нехигиенично, противно на всяка политическа и не само логика. За морал да не говорим. Срамът и неудобството са непознати за нашата политическа класа. Задкулисни договорки в ущърб на българите.

За кой ли път политическата класа доказа, че мисли само и единствено за собственото си оцеляване, за собствените интереси в един свят „зверилник“ В който оцеляват некадърните, недоучилите, нереализираните индивиди. Парите и властта е всичко в България. Не интелекта, предприемачеството. Има ли изход? Винаги има изход от всякаква ситуация.

Това тотално деградиране на политическата класа, води до тотална ПРОМЯНА на формата на управление на държавното устройство. И решението е: Президентска република. Президентът Радев и служебното правителство доказаха, че България може да се управлява и по друг начин. Какво ще направи г-н Радев- партия, движение, или на някой ще възложи проекта, но сегашните партии окончателно се компроментираха. Време е за промяна. И тя ще дойде!! Важното е с цялото си сърце и душа да я поискаме тази жадувана ПРОМЯНА! Когато нещо много силно го искаш ,то ще се случи. Успех и късмет!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене