Ексклузивно! Намериха канабис в нива на брат на топ ченге в Илинден!

Канабис в нива , собственост на Г. Калайджиев от гоцеделчевското село Илинден откриха полицаите от ПУ на МВР Гоце Делчев, тази сутрин.

Калайджиев, който е брат на служител от Вътрешна сигурност в ОД на МВР Благоевград – Атанас Калайджиев, е най-големият арендатор в района и притежава над 1000 декара земи, на които отглежда царевица и слънчоглед, пише сайта струма. ком.

След получен оперативен сигнал ченгетата от Гоце Делчев щурмували нивите на Калайджиев и открили между царевицата в една от тях засаден и готов за бране канабис. Полицаите останали втрещени, тъй като Калайджиев е един от най сериозните земеделски производители в района, получаващ големи суми като субсидии и еврофинансиране и никой не е очаквал, че в негов имот ще бъде намерено наркотичното растение. Странен факт е също така, че селото разположено на три километра от гръцката граница е известно с постоянно полицейско присъствие, защото от него са родо доста известни полицаи работещи в РУП на МВР и обикновено през уикендите те си се подвизават там. Дали сигналът е дошъл от тях, твърде вероятно….

Преди време изгоря чисто нов трактор, с който арендаторът обработвал земите си и тогава бе съобщено, че палежът най-вероятно е дело на конкурентни в бизнеса със земеделски култури в областта. 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене