И тази година на дневен ред за доматите на евродепутата Асим Адемов!

„И тази година реколтата от домати ми е качествена и вкусна, разликата е само в това, че си имам сериозен помощник.“ Написа евродепутатът от гърменското село Дъбница Асим Адемов ,поствайки снимка в социалната мрежа фейсбук, как отново бере домати от собствената си оранжерия, този път с помощник – внучката му. 
Преди година политикът от ГЕРБ, постна подобна снимка, която се преварна едва ли не в национална новина. Почти нямаше медия, която да не отрази фактът, че – евродепутат гледа домати. И какво чудно има в това? Че и политиците са хора, казваме ние от Топ Преса.
Няма нищо срамно нито чудно в това, евродепутат да гледа градина, тютюн или да си пере дрехите, както самият Асим се похвали преди време. И те са хора.
След като фотосът обаче, видя бал свят, се намериха и звезеци да коментират, че на фона на политическата обстановка, Адемов инвестира в бъдещето правейки си оранжерия. Ако не му се случат нещата, отново да бъде евродепутат, има алтернатива – нивата. Опонетните му могат да бъдат спокойни – от глад няма да умре.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене