„БСП лява България“ откри предизборната си кампания в Хаджидимово

Водачът на листата Кристиан Вигенин и кандидатите за народни представители на „БСП Лява България“ д-р Владимир Пандев, Спас Панчев, Димитър Капитанов, Николай Дундалов, Костадин Дурчов, Юсуф Чаушев и Емил Костадинов откриха кампанията в община Хаджидимово и отбелязаха 70-годишнината от 9 септември 1944 г.

„Днес отбелязваме много важна дата в българската история – успешен завършек на една битка за по-добро бъдеще на България“, заяви Кристиан Вигенин пред членове и симпатизанти на коалицията и посочи, че както тогава, така и сега социалистите, заедно със земеделци, комунисти и социалдемократи, продължават тази битка за това хората да имат работа
и достойно заплащане на труда си, всяко дете да получи добро образование, младите да градят своя живот в България, а възрастните да имат спокойни старини.

„През последната година БСП доказа, че изпълнява своите обещания, въпреки трудностите. Постигнахме много, но още много предстои да бъде направено“, каза Вигенин. Бившият външен министър и водач на листата на „БСП лява България“ поиска силна подкрепа: „За да продължим напред, за да не допуснем да се повтори разрушителното управление на ГЕРБ. Дайте ни сила на тези избори, за да може новата коалиция „БСП Лява България“ да отстоява успешно интересите на огромното мнозинство от българския народ“.

Кандидатите на коалицията участваха в традиционния събор в село Парил, организиран от Общинския съвет на БСП – Хаджидимово по случай паметната дата, където се проведе и официалното откриване на предизборната кампанията в общината. По-рано през деня поднесоха венци в памет на загиналите в Отечествената война в центъра на Хаджидимово.

На 8 септември от 11.00 часа кандидатите за народни представители ще посетят Симитли, за да участват в празника на града. От 18.00 часа водачът на листата ще проведе среща с членове и симпатизанти на „БСП лява България“.main_b

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене